Αγαπητοί φίλοι

Η HOLISTIC LIFE ® είναι μια 2μηνιαία επιθεώρηση στο χώρο των Συμπληρωματικών – Εναλλακτικών θεραπειών και της προληπτικής ιατρικής. Το εγχείρημα αυτό ξεκίνησε στις αρχές του Απριλίου του 2004 από τις εκδόσεις ETRA και ένωσε μέσα από τις σελίδες της έγκριτους θεραπευτές, ιατρούς, διατροφολόγους, σωματεία, συλλόγους και εταιρείες του χώρου της μη συμβατικής ιατρικής.

Τα θέματα που επιλέγει και ο τρόπος που τα διαχειρίζεται είναι μοναδικά στον ελληνικό τύπο. Θα πρέπει να θυμάστε ότι η Holistic Life δεν είναι μια καλή εφημερίδα… είναι ένα δυνατό «εργαλείο».

Μας ενδιαφέρει το «δυναμικό» κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας που ασχολείται με τον χώρο της μη συμβατικής ιατρικής, που δεν εγκλωβίζεται στα ιατρικά στεγανά και που δεν αποδέχεται τον έλεγχο της σκέψης μέσα από την κατεστημένη πληροφόρηση. Και αυτό το καταφέρνουμε κάθε δυο μήνες. Σκοπός μας είναι η σωστή ενημέρωση. Στοχεύουμε τόσο στο να «κερδίσουμε» τους οpinion leaders και τις μικρότερες ομάδες του χώρου όσο και στο να γίνουμε απαραίτητοι, προσφέροντας ένα έγκριτο και διαχρονικό ειδικό μέσο ενημέρωσης.

Πρότυπά μας είναι τα περιοδικά του εξωτερικού που βλέπουν την υγεία με διαφορετικό μάτι από εκείνο της συμβατικής ιατρικής.

Πιστεύω ότι αξίζει να γνωρίσετε την HOLISTIC LIFE και να συζητήσουμε μαζί τους τρόπους που μπορούμε να γίνουμε χρήσιμοι για εσάς.

Με εκτίμηση

Γεράσιμος Κατραμάδος
Υπεύθυνος έκδοσης
210.9811753